Pokrmy

 
Předkrmy

(podáváme s farmářskou bagetou)

3 ks   Tygří krevety na avokádovém salátku
Tiger prawns on avocado salad
185,-
100 g   Carpaccio z hovězí svíčkové marinované v pestu s parmezánem a rukolou 216,-
100 g   Lososový tataráček s rajčaty a křenovým créme fraiche 195,-
80 g   Králičí trhané maso Rillettes s okurkami corničonkami a pečeným česnekem 139,-
80 g   Francouzský hovězí tartar s kapary a domácími hranolkami 195,-
150 g   Naložený sýr Brie s grilovanou zeleninou a vlašskými ořechy 129,-
100 g   Míchané olivy s pestem 89,-
80 g   Čerstvě pražené mandle 85,-
 
 
    Polévky
0,3 l    Francouzská cibulová polévka zapečená sýrem Gruyére 75,- 
0,3 l    Polévka dle denní nabídky  
 

 

 
Saláty
300 g
  Salát s grilovaným lososem a medovým dresinkem z hrubozrnné horčice

 

215,-
300 g   Polníčkový salát s modrým sýrem a ovocem
189,-
300 g   Salát Caesar s kuřecími prsíčky, slaninou, parmazánovým dresinkem a krutony 199,-
300 g   Salát s krevetami, sušenými rajčaty, parmazánem a krutony 219,-
150 g   Rajčatový salát s cibulkou a Feta sýrem 99,-
150 g   Malý listový trhaný salátek 99,-
 
 
 
Těstoviny a rizoro
300 g   SPAGHETTI „ALLA BOLOGNESE“ s masovým ragú v tomatové omáčce 189,-
300 g   SPAGHETTI CON AVOCADO PESTO s avokádovým pestem, rajčaty, piniovými oříšky, parmazánem a rukolou 185,-
300 g   PENNE CON RAGÚ DI CONIGLIO  s králičím ragout na smetaně 215,-
300 g   GNOCCHI AL SALMONE s grilovaným lososem, kapary a krémovou omáčkou 219,-
300 g   RISOTTO AI FUNGHI PORCINI krémové rizoto s hříbkami a parmazánovými hoblinkami 199,-
 
 
Bezmasá jídla
300 g
  Ratatouille s modrým sýrem a grilovanou bramborou
185,-
300 g   Grilovaný lilek se sušenými rajčaty, zapečeným Chedarem podáváme se šťouchanými bramborami
195,-
300 g   Teplý salát z grilované cukety, rajčat, rukoly a Feta sýru 199,-
 
 
 
Ryby
200 g
  Filet z lososa, grilovaný na čerstvých bylinkách s polníčkovým salátkem a medovým dresinkem 275,-
200 g   Grilovaná treska s Caponátou
299,-
200 g   Grilovaný candát se smetanovým celerovým julien
288,-
8 ks   Tygří krevety na česneku s chilli, zázvorem a máslem, s brioškovými toasty
335,-
200 g   Grilované kalamáry na salátových listech s bramborou v alobalu a omáčkou Aioli
295,-
 
 
 
Masa
200 g
  Kachní prsíčko na levandulovém medu připravované metodou sous vide se zadělávanými karotkami
235,-
300 g   Ratatouille s kuřecími nudličkami
216,-
200 g   Kuře „Saltimbocca“ na citronových špenátových listech 225,-
200 g   „Filet migon“ panenka plněná sušenými švestkami a piniovými ořišky s omáčkou demi glace
256,-
200 g   Tenderloin beefsteak s krémovou houbovou omáčkou
347,-
200 g   Tenderloin beefsteak s pepřovým demi glace
349,-